logo

O mne 5.1.2019

Kto je Treska???

Vitajte v Treskinom svete!!

Volám sa Petra a mám farebný svet. Som mamou na plný úväzok. Som priateľkou  a manželkou so srdcom.

Som majiteľkou farebného sveta.

Mám obchod plný farieb a snov.

Mám hlavu plnú plánov a neuskutočnených prianí.

Diár plný popísaných strán a zástup projektov, ktoré túžim stihnúť.

Ale hlavne som majiteľkou obchodu s policami, plnými priadzí, nití, špagátov, vĺn a materiálu, ktorý potrebujete na svoje projetky.

Takže vitajte v mojom svete.

Vždy som chcela, a robila len to čo ma baví. Vyštudovala som dizajn iteriéru a poradenstvo a celých 16 rokov som  plnila sny o bývaní pre iných. Popri tom som neustále mykala rukami a tvorila . Háčkovať ma naučila babka keď som mala 6 a pliecť... to sa naozaj nepamätám. No mám doma žiacku knižku zo ZŠ, kde mám prekrásnu poznámku: "žiačka na hodine štrikuje..." (prezradil ma zvuk padlej kovovej ihlice na dlážku). Pamätám na časy, keď sme boli opletení asi všetci, no pamätám aj časy, keď to vôbec móda nebola. A ja som plietla na internáte vo Zvolene a všetci sa na mňa dívali ako na dávno vyhynutého dinosaura.

A tak, po naozaj veľmi náročnom rozhodovaní vznikol môj  farebný svet - TRESKINA GALANTÉRKA.

Obchod s vlnkami, ihlicani, nožnicani, niťami, priadzami a všakovakými drobnosťami a dôležitosťami, ktoré porebujeme pre naše tvorenie a priestor kde sa možete stretávať vy, kretívne a inšpiratívne duše. Kde si môžete dať skvelú kávu a kde medzi farebnými policami zastane čas, keď hľadáte materiál na nový projekt. Miesto, kde Vám nikto nepovie, že sa to nedá, ale nájdeme riešenie, ako sa to dá....

4. 5. 2015 bol ten deň, a myslím, že ten čas pred tým bol neskutočný. Náročný a hlavne plný neistoty, či to čo idem spraviť bude fungovať.

Možno to vyznie zvláštne keďže väčšina možno čaká aké superlatívy sa tu núkaju, myslím, že viem o čom hovorím...

Keď píšem tieto riadky, môj svet , už funguje 4 roky. A tak teraz naozaj môžem povedať, že viem o čom hovorím. Vytvoriť priestor pre toľko kreatívnych duší, ktoré denne stretávam, a plniť Vaše priania a požiadavky denne a hlavne osobne je moja práca a momentálne môj SVET.

 

Takže ak ste sa prelúskali textom až sem vedzte, že ja som Treska. Som duša tvorivá a vítam Vás v mojom kráľovstve...

 

 

Fotogaléria

Za účelom prispôsobenia obsahu a reklám, analýzy návštevnosti a poskytovania funkcií sociálnych médií využívame súbory cookies.